Kategoria(t): Opinmäki, Suurpelto

Tervetuloa Opinmäen kampuksen blogiin!

Tervetuloa lukemaan Opinmäen kampuksen blogia!

Espoon Suurpellossa sijaitseva Opinmäki sisältää modernit tilat kansainväliselle koululle ja suomenkieliselle peruskoululle, varhaiskasvatukselle ja työväenopistolle. Opinmäessä sijaitsevat myös liikuntahalli sekä kirjastopalvelut. Opinmäen keskeisimpänä merkityksenä on luoda alueen yhteisölle avoin kohtaamispaikka, joten toiminta Opinmäessä perustuukin yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen toimijoiden sekä kuntalaisten kanssa. Vuonna 2016 kansainvälinen oppivien kaupunkienjärjestö International Association of Educating Cities palkitsi Opinmäen kampuksen asukkaiden elämänlaatua parantavista käytänteistä. Kaupunkikilpailuun osallistui 57 ehdotusta ympärimaailmaa (Espoo.fi).

Opinmäen tiloja on mahdollista myös vuokrata yhdistys- ja yksityiskäyttöön. Opinmäessä onkin jo ehditty viettämään muun muassa häitä, ristiäisiä, konsertteja, kokkauskursseja, liikuntatapahtumia sekä erilaisia konferensseja, seminaareja ja asukasiltoja. Tilat muuntautuvat siis moneen eri käyttötarkoitukseen!

Tässä blogissa tullaan esittelemään Opinmäen ja Suurpellon tapahtumia. Suunnitelmissa on, että blogia pääsisi päivittämään mahdollisimman moni eri henkilö, jotta blogin sisältö pystytään pitämään mielenkiintoisena ja monipuolisena kaikille lukijoille. Blogia tullaan kirjoittamaan pääasiassa suomeksi, mutta mahdollisuuksien mukaan myös englantia käytetään kirjoituskielenä.

Suurpeltoon ja Opinmäkeen voit tutustua vielä tarkemmin näissä kanavissa:

Opinmäki:

http://www.opinmaki.fi

https://www.facebook.com/opinmaenkampus/

#opinmäki #opinmäenkampus

Suurpelto:

http://www.suurpelto.fi

https://www.facebook.com/Suurpelto/

https://www.instagram.com/suurpelto/

#suurpelto #storåkern

opinmaki_kotiseutupaivat-2015_14_32030-1

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s